wat te doen?

Wat te doen?

MINI Dog Market

De basis van elk belevingsevenement is het snuisteren langs de vele standjes samen met je hond. In dit geval dubbel plezier! Ontdek lang het traject van 2500 meter het beste uit de wereld van de tuin en de mini market voor onze sloebers. In deze zone bevinden zich ook de loosloopweide met agility toestellen die je hond mag uitproberen. 

 

Terras voor baasje en hond!

WELKOM op het éérste terras in Nederland voor baasje en hond. 


Op tafel vind je een menu kaart voor de baas en de hond.  Op tafel liggen vlagjes (honden service & baasjes service)  Zwaai je met het vlagje honden service komt de honden ober de bestelling opnemen en aan tafel leveren. Idem voor het baasje, maar dan via de baasjes ober.  Menu voor de hond? Dat kan!  Wat dacht je van een hondenbiertje of honden cava | Honden friet met mayo en worst | menu van de chef mooi op een bordje | een cup cake uit Londen of een donut uit Venetië als afsluiter, waarom niet!

Honden speeltuin

Onze nieuwe mobiele hondenspeeltuin is 600 m² omheind. Hierin vind je professionele spring hindernissen en buizen om door te lopen. Deze buizen zijn 6 meter lang met een diameter van 60 cm en 80 cm. Slalommen en hoopers zijn er ook. Als afsluiter, een ballenbad met snoepjes zoeken!


Spelregels


Enkel voor sociale honden
NIET voor loopse teven
Baasje MOET mee in de speeltuin
Dit is GEEN speeltuin voor Kinderen

Selfiebox

PRIMEUR VOOR NEDERLAND!

Welkom in onze selfiebox voor baasje en hond.
In deze verduisterde tent hebben wij een decor met een bankje ervoor, daar kan je met je hond gaan plaatsnemen. De hond of zelf nog een hoedje of een strikje alles kan.  Druk op de startknop voor een leuk GIF bestandje ( vier foto’s om de 5 seconden voor een mini video). Geef je mailadres in en deze worden per direct aan je verzonden.


Bovendien maak je kans op een diner voor baasje en hond. ( 2 baasjes & 2 honden)