Weetjes

Weetjes

om te weten

Zijn dit twee evenementen dan?


Neen, Honden festival Nederland is een toegevoegde waarde aan het bestaande evenement Bloem & Tuin. Beide evenementen integreren met elkaar. Het opzet is om hondenbaasjes en de hond uiteraard een mooie en unieke dag te bezorgen is een mooi decor.

Oei, er staan dan minden standen voor de tuinliefhebber?


Integendeel, het zijn er zelfs meer! Door het parcours licht aan te passen en een parking deelnemende standen te verplaatsen   hebben wij meer plaats voor standen.

Moet ik ook Entree (inkom) betalen voor mijn hond?


Neen, de entree (inkom) voor de honden in GRATIS.  Om de honden te verwennen hebben wij op 8 plaatsen vers water tanks staan. Je kan daar een propere kom nemen en je hond laten drinken. Idem voor de baasjes te plezieren, veel afvalbakken met de boodschap “alle kakjes in een zakje in dit bakje”

Menu voor baasje en hond, hoe moet ik mij dat voorstellen?


Een van de deels overdekte terrassen is voorbehouden aan baasje en hond. Aan diverse baasjes food trucks kan je lekkers ophalen zoals frietjes met mayo en worst en een frisse pils. Bij de hondenbar kan je voor je hond terecht voor een,….. hondenfriet met mayo, worst en hondenbier. Laat het vooral smaken op deze unieke beleving.

Photobooth voor baasje en hond, wat moet ik mij daar bij voorstellen?


De basis is een verduisterde tent van 9 m² met een smalle ingang.  Dit is gemaakt om lichtinval te beperken en honden niet af te leiden. Je gaat zitten op een bankje voor een decordoek, een foto genomen van een muur in Kiev.

Voor je de foto of video gaat nemen kan je in onze superbox leuke props vinden. Hoedjes, brillen, strikjes voor baasje en … hond. Dan maar je de keuze van foto , Gif, of boemerang en aftellen maar. Na opgave van mailadres worden de bestanden naar je verstuurd. Dit gebeurd elke avond.  Real time is helaas niet mogelijk voor ons (Belgisch bedrijf, geen klant bij Nederlandse operator)

Een nieuw concept van beleving
Bloem & Tuin

Kom genieten samen met je honden van het mooiste voor te tuin.

Honden festival

Losloopweide met agility parcours, probeel het uit met je hond

Bloem & Tuin

2500 meter snuisteren langs standen en modeltuinen, alle is er

Honden festival

Lekkers voor baasje en hond op het enige terras in Nederland

Honden festival

Selfiebox voor baasje en hond, uniek in Europa !

Honden festival

Een dag vol plezier , laat vooral een hond....hond zijn!